Entreprenør Græsted

Som totalentreprenør kan vi udføre hvilken som helst opgave inden for tømrerfaget. Vi har stor erfaring med totalrenovering af sommerhuse i lokalområdet i Nordsjælland, men er så priviligeret inden for faget, at vi kan påtage os enhver opgave.

Tilbygninger, ombygninger, renoveringer og istandsættelser er også områder, hvor vi står klar med kyndige hænder. Hos TL Tømrer & Snedker Entreprise kan du være sikker på, at de benyttede materialer kun kommer fra anerkendte fabrikanter. Vi anvender f.eks. danskproducerede vinduer og døre fra Outrup, hvor design og kvalitet går op i en højere enhed.

Vi udfører også gerne hovedentrepriser, hvor vi sørger for, at projektet kommer sikkert i mål. Vi har en række faste og stabile underentreprenører, der arbejder ud fra samme seriøse faglige principper som vi selv gør. Dermed er du godt klædt på, når du vælger TL Tømrer & Snedker Entreprise til at udføre dit byggeprojekt.

Har du brug for udskiftning af tag, terrasse eller døre og vinduer? Vi klarer opgaven til UG med kryds og slange, og går ikke fra opgaven før den er løst og du er tilfreds. Vi er din entreprenør i Græsted.

Vi kommer meget gerne gratis og uforpligtende hjem til dig og udarbejder en skitse, så du f.eks. kan få en ide om det færdige resultat, og hvad prisen bliver i sidste ende.